< Till bloggens startsida

*SNARK* natti trött vinz :)

Hej ska sova nu vi hörs i morgon! Natt ugglor ni som fortfarande är uppe!
Sov så söt allihopa!

Älskling hanna!

Har en underbar flickvän med dig är jag lycklig! Varjedag som går blir jag bara mer och mer kär! Du är värdens underbaraste flickvän! I morgon ses vi igen! Helgen kommer bli så underbar för jag ska ju vara med älskling. Jag är så glad att du finns här hos mig nu och för alltig älskar dig av hela mitt hjärta<33

hejhej allihopa!

Saknar Bästaste vännen Emma Nilsson <333

hej bloggen va länge sen här!

Sorry för långa mellan rum mellan inlägen! Men har inte tid så ofta och blogga! Spelar väl en del och gör mycket annat! fast just nu tänkte jag ta mig tid och skriva här! Så hur mår folket själv mår jag bra har ju älskling<3. Finns en film som ni måste se på youtube länk:http://www.youtube.com/watch?v=Iidtad_Fxd0 ! Så gullig hon är Vinz är kär! Hihi ska faktist skaffa toffsar och en bandana! Nästa vecka troligen och ni får seja vad ni vill om det! Bryr serri inte om nån kallar mig (pj) eller (fjortis). Får höra sånt ofta!

Evisu jens :)


evisu ftw!

har nya jens vad tycks :)!

Billig mobil till salu!

Min gamla mobil är till salu för 100 kr så får du min sony ericsson w205 tillbehör :headset, mobil laddare! Vid intresse släng en komentar eller kontakta mig på min msn [email protected]!

Dagens rap låt kommer tillbax här på bloggen nu!

Tja Dagens rap låt: http://www.youtube.com/watch?v=X-U_7KJc8ig&feature=channel_video_title

Tror jag har hittat den rätta nu! läs ;)

Tja bloggen!

Va inte ihåg man upptaderade här! Nu är jag tillsamans med värdens finaste flicka. Hanna älskar dig nu och för alltig!! Hoppas ni alla där ute mår bra för det gör ju självklart jag! Lan i helgen det kommer vara så azum! Taggar som fan ditt! Har byt nummer för er som inte vet det enklast att få tag på det är väl att kontakta mig via msn, facebook! Det va väl allt för den här gången :)
FINA SAKER DET DÄR!

Host Host!

Fan blir aldrig av med min hosta så jobbigt! Idag har jag åkt och handlat för skolan skulle ha nått fått 1 läsk av snälla isak räddade min dag där faktist! HEHE :P Asso nu chillar jag framför datorn bara och snackar med bästaste lisa! BYE BYE BLOGGEN :)

RSS 2.0