< Till bloggens startsida

Chacha!!!!!!!

Haha chacha nella hon kallar mig fjortis omg! Nte bra nte bra hemma från skolan nu ska snart spela wow så cya alla nööööbbbbsssss!!!

Bdb äckel ungar!

För vargedag som kommer så ser jag bara mer och mer skitt på bdb! Lixom damp men varför avreggar jag nte mig?
Jo för jag är stark! Visar ungarna att doms omogna betende nte kan trycka ner mig så mycket! Så jag avreggar mig nånstans! Har man varit medlem sen 2007 så känner mig faktist old school på dom lite äldre comunityn :)! puwsss ppåååå errr allla!

Saker och ting nu för tiden!

Saker har förändras det märks! Men vissa är fortfarande på mig jag orkar fan nte med att folk aldrig växer up sejer inga namn kan nte namnen på alla! Men jag vet att ni vet vilka ni är att skrika och skrika vinz du är ful och liknande saker. Vissar på omogenhet och att hota mig på internet vissar hur omogna ni är igentligen. Ni suger så jävla hårt en töntar! Orka er dra åt helvete! Så fort jag flyttar drar jag här ifrån från den här äckliga staden! Där alla vet allt om alla och snackar skitt om allt och alla! Det här suger så hårt det va dagens seriösa inlägg i bloggen! VÄÄX UP UNGAR OCH NI VET VILKA NI ÄR!

Fjortis video ute för er som har missat!


MÅSTE SES

Vaaaad Göööörrr Viiiii....

nu jävlar drar jag igång med bloggen igen :)!
DJ Mangoo Feat Deadline – Fanta & Rosé

Heeejjjj bloggen!

Heeeejjjj bloggen jag är tillbax igen men vad ska jag skriva om här?!
BILDER PÅ SÖTA VINZ :D
ohh sexydsfs

Romme!

Skönt det kommer bli Romme troligen 1 gång innan lovet! engång på lovet Romme 2 gånger på 1 år är bra (yy! Sen så ska jag troligen till skattmansö på sportlovet ochså! Det kommer bli så azum bästa vintern 2011! Jag är så sjukt taggad nu. Blir massor skidåkande på sportlovet några som ska med på romme resan?

chacha!

Chacha idag har jag spelat lite cs! Det va länge sen kände mig inte riktigt i form. Så kan det ju ochså vara ibland! Nte kul men annars har väl dagen varit bra. Blev dissad i uppsala av en bitch hatar idioten :P! Vissa är ju inte mer än omogna som ni vet! Från 1 sak till en annan jag äger på minecraft or not :P! Tråkigaste spelet ever fattar typ nadda! Nu ska jag väl ta en smörgos och se glad ut :):)! Vad händer annars i helgen då? Jag längtar till nästa helg då jag får träffa bästa hanna. Hon är faktist lite söt och väldigt snäll (aa! Det va väl dagens upptadering! Ska försöka upptadera lite oftare!

jag mobbar tessy (yy

haha flumig man kan vara på msn specielt! När tessy blir förbannad. För att jag råkade hälla ut den i köket ojojoj 0;)! Den va inge god smackade värre än kAffe! min energidricka smackade med andra ord bajs! inte värt att åka ner till ica för att handla bajs dricka! ;O TYCKER JAG FAKTIST CHACHA BLOGGEN xD

tänker hela tiden :/

Tänker hela tiden på gårdagens händelse! Jobbigt kunde varit jag själv som fastnade. under bussen som fick sladd! Tycker så synd om henne fast jag inte kände henne. Så tar det ju hårt på en endå! Hon va bara 1 år yngre än mig. Det är läskigt när sånt händer! vila i frid hilda ♥! Hela Enköping Reagerade starkt på det! Det fick inte hända men saker och ting händer tuvär! Så himla synd :/ hoppas hon har det bra där uppe!

chacha ;)

Så nu sitter man i skolan och har grymt tråkigt :/! Hem till Isak efter skolan och spela lite cod. Ganska azum faktist! Dagens rap låt: http://www.youtube.com/watch?v=54ACWsO_of8 
Zin Kim - Vill inte,Kan inte mera
Ganska bra låt tycker jag allifal! Han gör bra låtar det är därför jag gör reklam om den på bloggen idag :)!


skola nu blää!

fixat håret, dushat, och allt det där så nu är det bara och dra till skolan :O! Inte kul okej att jag gillar stället jag går på men endå. Så kan det vara men cya på er alla! Lev livet det kan va eran sista dag!ohh sexy
en gullig bild på mig ;)
dgssgsg
GAMMAL BILD MEN JAJA :) FÅR VÄL FIXA MER BILDER EFTER SKOLAN OM JAG ORKAR EFTER GYMMET OCH SKOLAN :P!
SKREV DET DÄR 15 MIN INNAN Hildas död :////

skattmansö AZUM DAG!

Jag har inte åkt skidor på 1 år det va väl lite svårt i början! men det gick bra sen. Har inte haft så där kul sen dreamhack winter 2010 :P! Tack micke att du gjorde min dag azum och snart blir det romme med dig :P! med andra ord vi är snow blades nördar. Eller hur fan blades stavas sak samma det va kul! Sen på vägen hem fick man höra om det jag skrev om i föra inläget! Det va väl så där att höra det! Jag såg helikoptern och hörde utryckningen! Det värsta va att jag och isak satt och skämta! och sa att det va mig dom skulle hämta när vi hörde utryckningen :(! men inte kunde vi veta men har idag lärt mig att man inte ska skämta när man hör utryckningar alltig!

R.I.P Tjejen i buss olyckan!

Det som hände var hemskt tycker synd om dig! du har det nog bra där uppe men du hadde många år kvar jag känner dig inte men jag känner folk som känner dig och dom sörjer dig R.I.P är väl det enda jag kan seja efter som jag inte kände dig :( knappt!
R.I.P Hilda
DET DÄR ÄR LÄSKIGT!
Hon halkade vid ett övergångsställe precis vid sin skola och när hon låg nere på marken kom en buss och hon åkte in i ett träd mellan bussen och trädet satt hon fast det är hemskt att en sån ung flicka skulle dö så tidigt alla tänker på dig även jag som inte kände dig så har jag allifal träffat dig och det är jobbigt!

dagens rap låt + lite om min dag!

idag blir det an2n igen efter som han är min favorit länk:http://www.youtube.com/watch?v=yHnFK45-iEE idag ska vi åka till skattmansö! Komnmer bli azum! Vi får väl se hur min kropp mår när jag kommer hem haha :P! Det va första inläget idag lovar att det kommer flera idag :)!ohh sexy

dagen är sovande :P

idag har jag väl för mesta dels sovit! Höhö sitter och sover just nu! :P Just det dagen låt är http://www.youtube.com/watch?v=2YMpIT_EhP4&feature=related BLOCK 44 - Identitet Iskall! Den är nog en av mina lite mer favoriter! handlar mycket om dagens samhälle. Tycker fett synd att det ska vara så! Men det va väl dagens inlägg på bloggen kanske kommer ett till senare :)! men så länge får ni väl ha det så bra!


RSS 2.0