< Till bloggens startsida

nu är man ute på landet med 2 tjejer xD

underbart 2 tjejer på 1 ställe i en liten stuga kan livet bli bätre =) ! Jessika är sötast btw! xD nej men hej vad ska man skriva här XD .... Sjukt nice att vara ledig 2 dagar + helg nu sen blir det skola igen! Hoppas det har lugnat sig med skitsnack och sånt där men det vet man ju att det nte har :/ men men kommer mer i morgon! =) (BLOGG.SE JAG VILL HA EN ANDORID APP NUUUUU)

bf3 är nu testat av mig med!

http://www.youtube.com/watch?v=8V4rIZp693c&noredirect=1
fick bli en sån länk =) jag testar bf3 alla bör se den!

Rösta på mitt tävlingsbidrag!

RÖSTA PÅ MIG BRON ÄR MIN!

TAGGA DH!!!!

JDX – Live The Moment (feat. Sarah Maria) Får så mycket minnen från mitt första dreamhack när jag hör den underbara låten! :*) Det är sjukt! ;D

Lolz alla borde seja grattis till mig!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=197251527015313&set=a.137870252953441.29194.137802156293584&type=1&theater
JAG ÄR SKIT GLAD =) Det va en extra upptadering!

i helgen blir det att åka med underbara jessika<3

ut på landet i helgen fyfan vad jag längtar! Träffa underbaraste jessika vi ska ha det så mys ;P så ni får vänta med nästa upptadering kan jag seja reda nu!
snygging du är jani xD

Lolz 26 läsare och jag har inte ens skrivit nått!

Haha älskar er läsare er kan man lita på! Man behöver inte blogga på dagar och ni läser endå. Där ser jag att folk faktist gillar att stalka mig! STALKERS! TIHIHI ;D men förövrigt vinz har gått och börjat gilla en tjej massor ;) ojoj det händer fan inte varje dag! i helgen blir det nog sthlm och träffa underbaraste jessika! Längtar och bim men hon är inte underbar ;O underhel är hon hahaha xD! Hmm jag har tråkigt whala vad ska jag skriva mer ;D!
Bjuder på en höstbild!

Tja alla läsare Sorry för sent inlägg! Nåt...

Tja alla läsare Sorry för sent inlägg! Nått nytt jag kan komma med är att jag börjar gilla en tjej lite! Men vi får se hur det blir med det. Det va väl det.:-*


Hej för alla er som orkar bry er min farmo...

Hej för alla er som orkar bry er min farmor har skaffat en dator med w7 tufft!?


Jessikas/camilla sex guid!

Man börjar med att köra in snoppen i ja ni vet sen så måste man röra sig för att nte vara stel eller nått lyssnade inte så noga HAHAHHAHA xD! Jag kollar snabba cash och lyssnar på flummiga brudar!

Hej skulle bara skriva att jag snart är fr...

Hej skulle bara skriva att jag snart är framme i öregrund ska vara där hos pappa hela helgen:-)


hmm svårt att välja vad tycker ni?


Skola nu sämst -_-

Tjena ska till skolan nu det suger! När man går ditt blir det bara tjaffs... Mobbning... olagagliga hot... sånt är fucking livet! Men jag klarar mig väl för det. Om vissa ska vara så omogna så mongolida så visst!
Jag blir bara förbannad på sånt? (pool) vad tycker ni om mobbning komenetera svaren :/
sånt gör mig bara dampig och får lust att slå ner varenda skitunge som håller på! men kan jag göra det nej för då får jag skiten själv jävla idiot värd! Ibland känner jag bara vafan lagar vad är det? Vem följer dom igentligen :S Okej vissa lagar följer dom flesta men endå! Skolorna borde ta tag i sånt här! Man ska inte behöva gå igenom det!


Fan vad jag längtar till zte blade blir min!

Fan vad jag längtar till zte blade blir min!


Varför sejer folk att jag ser bra ut och sånt

dsc01729 (MMS)

Varför sejer folk att jag ser bra ut och sånt


Tja idag har det gått så där trött som fan...

Tja idag har det gått så där trött som fan! Kollade lite länge på film och sånt iigår kväll. men som sagt inte hela värden nu väntar jag på mat! Gott!


Ett inlägg från mobilen nu!...

Ett inlägg från mobilen nu!...


sista av idag blir att kolla klart på... läs vidare där nere ;)

Sista saken att göra idag är att borsta tänderna lägga sig i sängen! Kolla klart sol fest och oroliga föräldrar. ;) fyfan azum blir ju själv taggad!

Okej min dag lite kort då!

Jag har kollat på gumball 3000, idol, och snart 112 på liv och död, har tråkigt! xD

Hej vill inte ha så mycket reklam på bloggen men det här får vara ett undantag!

http://heting.se/a?ua=25400

Söker fler medlemar 16+ är ett måste!

Bjuder även på en bild på mig!


Kom till röda villan 1 år va det lungt jag...

Kom till röda villan 1 år va det lungt jag kunde gå till skolan utan att folk skulle börja hacka på mig men sen började allt igen bloggen om allt det där kommer


Hatar mitt Fuckade liv varför händer allt ...

Hatar mitt Fuckade liv varför händer allt alltih mig helvete det är jag som hamnar i bråk alltih blir hotad av allt och alla mobbad dag in dag ut...


Btw ska göra en ny blogg som handlar om mi...

Btw ska göra en ny blogg som handlar om mitt liv om allt som jag har gått igenom och allt som jag får stå ut med varje dag från dag till dag!


Hej alla läsare! Jag känner mig i...

Hej alla läsare! Jag känner mig inte säker nånstans i enköping längre och specielt inte i skolan. Jag vill bort från Skiten...


NYTT INLÄGG!

Shululu ordförande i ung 0171 tyckte det va onödigt att jag inte upptadrade bloggen :)! Så här får ni ett fint inlägg! ;D Hmm just nu är det fan jobbigt! Man vågar inte röra sig i enköping som man vågade för nån dagsen... För det finns så sjukt omoget folk. Tuvär men jag har värdens bästa mamma, mormor, lärare som hjälper mig. Gud ni ska ha ett stort tack för allt ni gör! Vill även seja att det är 77 dagar kvar till dreamhack winter 2012! TAGGAD SOM ETT JÄVLA SVIN!

Troll lol lol byter nog till gamla datorn!

Gamla datorn får göra comback över helgen nya datorns nätagg är paj fabriksfel tror jag ;O! Kommer nte på att skriva nått mer!

RSS 2.0