< Till bloggens startsida

Överasknings låt!


Vinz va på föreläsning idag det ni ;)!

Det va intressant! Men jag kommer väl få höra det samma på fredag. Fick jag höra av dom efter xD men ja reption som lärarna i klassen kallar det xD! Hihi förlåt om jag har varit så jävla aggro idag! Men en tjej drog ner mitt humör redan i morse av hennes bitchiga komentarer! Ohh det stör mig när folk ska lägga sig i allt. WHÄÄÄEEE HATAR! Var på möte på ungdomenshus, vi tog up saker angånde vårat centrum det suger dasse! Kom vi fram till se vi kan om vi vill ;)! Men ja det va väl lite om min dag!

Det är najs att lysna på fjortis dunk (yy

Hej Hej Hej ;) upptaderar bloggen nu innan jag drar! Så ni kan läsa nått... "Sorry" För sen upptadering! Skola och sånt ni vet! Fyfan skolan tar ju hårt på en! Idag gick jag hela vägen ut till gånsta för er som vet var det ligger! Det är ju så långt tihihi. Fast kanske nte ;P men men snart ner på tema kväll i ungdomenshus! Va nått medlemsmöte också hoppas allt går fint där nere! Men jag langar 1 inlägg eller youtube klipp ikväll! Hare bra duddes!

Smak prov på hur jag kommer se ut på torsdag!


Blir ett normalt inlägg utan nått ytube klipp nu ;)!

Jag börjar trivas i min klass! Ni såg kanske mycket skriverier om att jag hatad alla där.. Och sånt? Ja det va nått jag skrev för jag va så sur! Men ja skolan är väl så när den drar igång! Saker och ting löser sig =) idag har jag lärt mig photoshop bätre tack vare våran tuffa lärare håkan xD! Tack håkan för dom nya fineserna jag lärde mig :P! Sen va det bara och springa up på stan. Där bussen presic skulle åka iväg så jag missade den inte ;)! Vet jag är latt som tar bussen när jag kan gå! Men vafan man ska ju passa på ;) sommarlovskortet går snart ut :/ buhu buhu då får ni alla vänta med att träffa mig tills jag har fixat buss kort! Alltså blir det inget uppsala på 1 månad typ!

sant!


Får bli den här låten för den är så fin!


Langar ett inlägg till sötnosar!<3

Hejj eller ahh chacha!
Har inte tid att upptadera så ofta nu när det är skola och sånt. Men jag finns kvar försviner inte ;)!
Idag hände nått som såg riktigt mörkt ut ett bra tag tills idag. Jag hittade jolt i burk. AZZUUUMMM JU!
I helgen blir det lan med isak och ny dator på det fyfan vad taggad jag är. Vad gör ni då mina läsare!

An2n har ny låt uppe!


Hej jag är singel!

Ska vi mysa ikväll?
FEST HOS MANGE!

Tjenare kommer 1 till inlägg nu!

Min dag lite kort då! Allt börjar ju med att jag äter max mat så jävla göött. Sen ringer ella och elin och vill ha ut mig omg! Får gå ut helt ofixad nte kul! Men jag dom gav lite tid så jag fick fixa till mig och sånt. Sen gick vi till station eller ja dom gick! Jag fastnade under en björk det började ju spö regna. Nte kul Nteee kul! Sen har jag väl inte gjort så mycket spelat lite cs lite wow! Det vanliga som sakt!
DAGENS SÖTIS:Alexandraz@kamrat
Bilden ska föreställa peddobear och powerpuffpinglorna xD eller vad det ska likna!

Nu har vinz vaknat till liv!

Som ni läste vinz har vaknat till liv nu! Vad som händer idag har jag ingen aning om! ;)

Bjuder på en hemmagjord liten bild!


Min lördag blev ju bra endå =)!

Städdat rummet, ungdomenshus snackade med ingela alltih lika kul! xD Träffat Sötaste elin<3 Ella och "my..."  Det va min dag!

Gröna båtar smakar bajs!

Bara så ni vet, Gröna båtar smakar bajs! Så köp aldrig gröna båtar äckligaste godiset ever! Tips på godis geisha=GUD ;O

True story!

alla har känslor

alla älskar

alla bråkar

alla har vänner

alla e värda att leva


Bjuder på fler bilder nu! (mobil kameran suger i know)


Vinz har vaknat nu =)

Min dag ser ut så här! Städda rummet euuw på en lördag! Men måste ju, men när det är klart drar man till ungdomenshus en sväng kanske! Alldes nyss när jag vaknade såg jag att mitt ex hadde playat en till! Förvånad man blir -_- nu snackar vi jossan myttomanen! Euuw på henne, men jag är glad att jag dumpade henne innan allt gick för långt! Dagens första inlägg!

Ny dator beställd!

Chassi: Fractal Design Define R3 - Black Pearl
Grafikkort: ASUS Radeon HD 6850 1024MB GDDR5
Processor:Intel Core i5 2400
modekort:Gigabyte GA-P67A-UD3-B3
minnet:Corsair XMS3 4GB (2 x 2GB) 1600MHz DDR III //ska bli 8 gb senare!
netagg:AXP Simple Power 630W

Min dag =)

Hej!

Min dag såg väl ut så här! Skolan... suger stenhårt, Sen drog jag hem en sväng. Satt väl lite vid datorn! Sen åkte jag till bålsta, skulle skejta! Men ångrade mig när jag kom ditt va väl lite fail! Men ja sånt händer! Tillbacka till Enköping där jag bor. Drog ner på ungdomenshus en sväng! Sen träffade jag ella, elin, my, cissi flumade med dom! Sen kom kasper så här på kvällen och knackade på och ville snacka! min dag! (copy from my blogg)
Hej!
Min dag såg väl ut så här! Skolan... suger stenhårt, Sen drog jag hem en sväng. Satt väl lite vid datorn! Sen åkte jag till bålsta, skulle skejta! Men ångrade mig när jag kom ditt va väl lite fail! Men ja sånt händer! Tillbacka till Enköping där jag bor. Drog ner på ungdomenshus en sväng! Sen träffade jag ella, elin, my, cissi flumade med dom! Sen kom kasper så här på kvällen och knackade på och ville snacka! min dag idag =))

Sjärnsystem installerat i komentar flicken!

Testa den nya känsten om ni orkar! Vill eller nått !:P Hittade koden så testade den! Så ja nu är det installerat på bloggen. :P

skönt med helg dom flesta har nått att göra men inte jag xD

Vad ska man göra en helg som denna? Blir det att spela cs hela helgen?
"trååååk" man kan ha! ;O Ge tips på vad jag kan göra så är ni bäst typ!

Bjuder på 1 bild på värdens sötaste emma!

Bålsta är inget att rekommendera att åka i...

Bålsta är inget att rekommendera att åka i med brädda i XD


Slumpade lite nya tagna bilder som är tagna inom 2 veckor bakåt!

Nya bilder! (tagna med en mobil kamera)

Gud har inte rast fören 1 fan dom var koll...

Gud har inte rast fören 1 fan dom var koll på mig i skolan


Gud har inte rast fören 1 fan dom var koll...

Gud har inte rast fören 1 fan dom var koll på mig i skolan


burger king uppsala!

Ansökt om jobb på burger king uppsala idag! =) Hoppas på det bästa! Amanada tyckte jag skulle skriva att jag är duktig på hamburgare haha xD

Dagens highlights!

dagens highlights!
Skolan ett antal tjejer kaxar sönder!
taxos i skolan i love taxos!
Kaxiga fittor i korridoren.
Wikebike är tydligen oskuld.
Det va dagens highligts!
Bjuder på en trasig justin bäver!

en gammal fjortis video från mig till er =)=)


Nu ska man hem xD för er som orkar bry er!

Varit i ungdomenshus ikväll! Helcrezy som alltih när tessan är med XD! Men som sakt hemgång nu. Ett till inlogg kommer senare ska pyssla lite på en header som passar till nya designen =)

Ett inlägg bara, för mamma ville att jag s...

Ett inlägg bara, för mamma ville att jag skulle skriva nått fint. du är bäst mamma det va det längsta jag kunde skriva från mobilen Hihi


Fin kran!

dsc01554 (MMS)

Fin kran!


VinZ: vet att jag byter design hela tiden sorry men nu är vinz nöjd ;D

Komentera vad ni tycker om design den va free så jag snodde den! Tack för den fina designen sejer jag bara!
Btw en tjej kompis har en kompis som vill vinna 1 tävling så in och gilla hennes bild http://www.facebook.com/photo.php?pid=519355&id=100001498966388

Deltar i tävling!

Är med och tävlar på: http://filmjagsaknardig.blogg.se
Jag vill bjuda micke för han är en så azum polare! Lärde känna han när jag hadde det som jobbigaste i skolan. Mobbing och bråk han har hjälp mig igenom allt! Och han är en av dom som har gjort att jag är kvar en idag på jorden! Därför vill jag bjuda micke du är grymast bror!

Hej bloggen! Jag kommer börja ...

Hej bloggen! Jag kommer börja skolka igen. Kommer inte klara av Skit, jag kom tillbaks till SKITen! mobbing, trakaserier små dumma tjejer!


Hej bloggen! Jag kommer börja ...

Hej bloggen! Jag kommer börja skolka igen. Kommer inte klara av Skit, jag kom tillbaks till SKITen! mobbing, trakaserier små dumma tjejer!


Litano och Gmx gör det igen bätre än nånsin!


Sant Sant Sant, mimmi står för texten!<3

Vf måste man se bra ut för att få en tjej?
det är inte utsidan som räknas!
det är hur man är där inne.
Älska är inte bara ett ord. Det betyder mycket mer en så..
Fattar inte varför alla vill ha en snygg tjej/kille.
Alla människor är fin på sitt sätt,

Lol nån har fixat bloggen enkgossip2 idag men borta lika fort!

Så omoget! Så äcklig mäniska skulle själv vilja slå ner han/hon som inte har nått liv. Okej det är roande att läsa, men jag tycker endå synd om dom som hamnade där! Så rätt att ni polis anmälde första bloggen! Blogg 2 tog hon/han bort självmant för att hon/han va en troll fitta! Man blir så sur på såna där personer. just det skulle vilja länka en posetiv blogg som är i mot enkgossip! http://whoisenkgossip.blogg.se/ Hon har ju koll på allt läskig tjej det där! Skulle själv inte vilja hamna på misstänkt listan fyfan vad pinsamt det skulle vara! Men ja du från lanlampan, du kan känna dig hatad av alla dom du skrev om! Och det är så rätt du borde fan aldrig gjort den! Jag blev aldrig drabbad men det hadde kunnat hända! Om det låg uppe lite längre! Så vi får tacka
(jessa och jag=nån random person) för att dom tog bort den! dom spårade up killen i lanlampan och han blev anmäld så rätt!

Skype!

Första som händer när man går in på skype, är att folk har spammat sönder! Så sjukt iriterande. Sitter och snackar med nån kul snubbe i skype nu! Sjukt alltså ;) TAGGA DREAMHACK WINTER 2011! Btw hanna är dyr att boka ;O
bjuder på en bild så här på kvällen ;)
Måndagskväll/har fler bilder vill ni ha så mejla [email protected]

Så nu har man skickat in ansökan om jobb på inspark 2011!

Som sakt jag har ansökt om att jobba som crew på inspark 2011 i gävle! =) Hoppas hoppas hoppas jag kan, det fy saknar att jobba på events! Lite gran det va så länge sen!

Har nog bestämt mig för att hoppa alla festar!

Som topic hoppar festerna i helgen, Sparar pengarna lägger dom och min lön på en ny dator! Sen jävlar blir det att lana!

Hellow! Fest i muppsala i helgen, vilka ser man? ;)

✘ Inspark 2011 | FEST HOS MANGE Live | UNGDOMSFEST | Fredag 26 Aug ✘

(LÄNK)
✘ Inspark 2011 | FEST HOS MANGE Live | UNGDOMSFEST | Fredag 26 Aug ✘
vilka mer ska ditt funderar själv på att gå om jag får med mig nån/flera!

Vilka ser man där?!



VinZ bjuder på bild 2 ;)

BILD 2

Ny design när du ska komentera checka/komentera vad du tyckte!


Bjuder på 1 ny bild =)

Vetefan men det står eset på reflex västen :P

Installera office 2010 och börja plugga lite =)

Fan ska satsa mot vg i datorkunskap! Lika med mycket pluggande hemma också :P! Snart sängen för min del så jag slipper sova på lektionerna. Det är inte meningen att man ska göra det har jag lärt mig xD! Men men 108 läsare idag jag är stolta över er som har hittat hitt!

Hej alla läsare! Påväg hem från uppsala nu...

Hej alla läsare! Påväg hem från uppsala nu. Varit så azum! När jag kommer hem ska jag fin putsa bloggen. Va nån som ville har ljusare text! Så klart fixar det!


Fan vad trött jag är och alla är sega in t...

Fan vad trött jag är och alla är sega in till uppsala damp vad ska man ta sig till XD


Uppsala nu så wazzup?

Uppsala nu så wazzup?


LoL nån leker dektetiv på internet HAHAHAHA LÄS!

http://whoisenkgossip.blogg.se/
HAHAHA NÅN SOM HAR TAGIT HÅRT PÅ SKVALLER BLOGGEN TYCKER SYND OM DEN HÄR MÄNISKAN!

Länk dax!

Vill ni bli länkade på sidan av bloggen där det finns 2 länkar just nu =) KRAV 1 NI LÄNKAR MIG PÅ ERAN BLOGG KRAV 2 Ni måste pma mig om eran blogg där ni har länkat så fixar jag er länkade i ruttan på sidan =)

Min nya klass kaxa eller bli utsatt det är...

Min nya klass kaxa eller bli utsatt det är så i min nya klass...


Hej börjar få folk som läser min blogg igen!

Får väl börja skriva igen då! Bloggen gjorde jag för att skriva om mitt liv och lite sånt! Så inga frågor om vad bloggen handlar om ni kan läsa det mesta här. :P Som just nu ska jag sova så natti på er ett nytt inlägg i morgon! xD

Skulle behöva en ny header (aa

Nån som är sugen på att göra nått fint =)?

Singel och sökande nu börjar Det igen... S...

Singel och sökande nu börjar Det igen... Så sjukt jobbigt


Haha adde en kille, som vill slå ner mig.....

Haha adde en kille, som vill slå ner mig... Kan inte annat än att peka finger haha!


Headern borta tackvare Fuskbugg ;O!

Fusbugg har varit nere! Därför har inte min header funkat!
HAHA BÄSTA REKLAMEN<3

Hej sent inlägg! bara några dagar kvar sen...

Hej sent inlägg! bara några dagar kvar sen skola. Lite nervös Vinz är Hihi! Men ja idag badade ja lite ute i fj-100. Va väl kul host!


Första Tävlingen nu!

Jag satt och spelade robot unicorn. Så kom jag på jag gör en tävling på bloggen!

Okej så här gör ni http://www.hamsterpaj.se/onlinespel/robot-unicorn-attack Spela hur mycket ni vill, när ni har ett bra high score! *Tryck på prtscn* Eller vad det står på erat tangentbord. Klista in i paint sän ladda up på fuskbugg.se! och skicka mig länken. När ni har gjort det är ni nominerade till tävlingen och där med kan ni bli veckans blogg! Ahh hoppas ni förstår annars kontakta mig på msn, facebook! Facebook: vincent tuffing westerberg msn: för er som har den. :) komentera länkarna!

Fest hos mange finns ju på spotify!

Mange Makers – Fest hos Mange Nemen kolla vad jag hittade :D

VinZ

jag är så jävla bäst hejdå!



Polisen är cp dom orkar inte bry sig när f...

Polisen är cp dom orkar inte bry sig när folk blir hotade fyfan blir så sur fyfan dagens rapport till bloggen Fuck polisen!


Nu är dagen kommen måste klippa mina band ...

Nu är dagen kommen måste klippa mina band på armen


Så hemma nu tills i morgon!

I morgon blir det uppsala! Reser runt över allt, Bålsta idag (avklarat)! Uppsala i morgon (...) Det ska bli azum att träffa amanda :D
!

Heting söker nya medlemar!

Vill ni hitta er dröm kille/tjej?  heting Är nått för er då! LÄNK Klicka och regga er ni kommer inte ångra er! + Att jag kan länka era bloggar på min blogg om ni pmar mig efter registering :)!

RSS 2.0