< Till bloggens startsida

Viktor är ju tiewwppp steaaak


chacha kolla min vinst!



VINST :)

Heeeeeeeejjjj (NYTT INLÄGG)

Vet att jag är dålig på att upptadera bloggen, sorry för det men när jag kommer ihåg gör jag det! Så kan det vara idag har man varit på stan med isak! Träffade nixxi, dennis också :)! Alltig lika kul att träffa dom hoppas ni har det bra för det har jag! Grönan den 8 maj, med ungdomenshus vilka hänkar 100kr för allt förutom åkbandet och det :P! Hoppas många hänger med.

så här är det...

Hej allihopa!
Hanna och jag bråkar till och från just nu, jag mår inte bra av det och hoppas på att allt kommer lösa sig! Jag har enorma känslor för henne hon betyder så himla mycket för mig! Jag vill ha dig kvar hos mig för alltig gumman. Hoppas du förstår hur mycket du igentligen betyder för mig. Gräll till och från är det i alla förhållanden men jag mår inte bra av sånt! Hoppas allt blir bätre med tiden! För Hanna du betyder så himla mycket för mig! Jag vill träffa dig så snart du kan! För jag kan träffa dig när som helst typ! Det är du som måste ta dig tid, och dina föräldrar borde ju låta dig träffa mig när du vill liksom allt värkar så himla osäkert just nu! Men med dig i min närhet är allt underbart! Hoppas du tar åt dig av det som skrivs här för jag älskar dig väldigt mycket!

Är nere på stan med polare XD kul som fan

dsc00986 (MMS)

Är nere på stan med polare XD kul som fan


Elite vagnen XD snart är man i enköping sk...

dsc00983 (MMS)

Elite vagnen XD snart är man i enköping ska på marknad då med några polare hoppas det blir kul


Fan vad sjukt fort lovet har gått förbi re...

Fan vad sjukt fort lovet har gått förbi redan skönt som fan att komma hem i lugnet fast jag saknar min älskling massor. Små som stora ha det bäst


Snart hemma från en kul natt med micke ham...

Snart hemma från en kul natt med micke hamna och daniel XD


Vinz har fått sommar jobb!

Vinz har fått sommar jobb!


Är i kungsör och kollar på älsk när hon da...

dsc00979 (MMS)

Är i kungsör och kollar på älsk när hon dansar XD


Hej alla läsare bloggen kommer vara lite m...

Hej alla läsare bloggen kommer vara lite mindre aktiv dom senaste dagarna


Tja kungsör nu då XD

Tja kungsör nu då XD


Dagen som har varit :)

Tjena!

Igår kväll somnade jag typ i min säng med kläder och allt haha deckad totalt xD! Sen i mårse firade vi mamma, hon fick värdens bästa present av mig ett nyckelband! Hon blev så glad så, sen fick jag god mat typ vid lunch tid något gött kött! Sen så kom ju mormor och lite annat folk så fikade vi! Morsan fyller år på måndag så vi firade henne lite tidigt! Men men snart ska man ta en cykel tur till bredsand fram och tillbax bara för att det är kul! Senare upptadering och lite bilder kommer senare från bredsand!

Vårmarknad nästa lördag!

Hejhopp vilka ser man på vårmarknaden nästa lördag? Ska ditt med roligt folk hemma vid 1 från tjejen på lördag ska bli så sjukt kul! Händer bara 1 gång om året! Så ja hoppas vi ses där alla blogg läsare!

I morgon?

HejHej!

nån som vill träffas i morgon? Kommer ha en sjukt tråkig helg, förutom att mamma fyller år det blir kul att fira henne! Hoppas ni får ett bra lov allihopa som har lov nästa vecka! Själv så ska jag spendera mitt lov på att träffa hanna! Kommer bli kul tror jag eller vet nog att det kommer bli det! Man får ju hoppas på det bästa hejdå alla :)!

Nu ska jag sova! =)

nu ska jag sova som ni kanske såg :)! Idag har jag varit på möte det gick fint, blir faktist skum disco i år med! Woho *GLÄDJE SKRIK FRÅN MÅNGA UNGDOMGAR*! Eller har jag fel på nått sätt ;)! Hoppas många kommer i sommar, Sprid gärna runt att det kommer vara ett skum disco! Jag kommer ut med datum och info längre fram mot skolavstlutningen i enköping! Men ni är välkomna från alla komuner runt om i landet! Btw jag har satt pappas fru på plats nu vissat var jag står! Sen om hon tog åt sig nått av allt jag skrev är en annan sak! Men Men vissa är som dom är nu ska jag sova som *RUBRIKEN* ;) hehe sov gott alla mina små pojkar och flickor xD!

Sitter i lokalen som det här stället kallas :P!

Var inte igår jag satt vid datorn här i lokalen, men är man despirat av internet kommer man hitt :P! Dom blev glada av att se mig här igen! Lixom sånt ställe man hängde på när man va liten! :P Danne använder ju sin mobil som internet hemma, så när han inte är vid datorn har jag inget internet! Iriterande som bara fansiken tycker jag! Bätre än inget :)

Snart Snart snart Snart Snart snart är det söndag ;D

På söndag vid typ 2 tiden kommer älskling hit! Bio är bokad 3d såklart! Tror det kan bli kul faktist älskar min hanna<3! På onsdag drar jag till kungsör och blir borta tills på lördag! Så då kommer upptaderingen gå lite segt! Men ni får stå ut ska försöka fixa så jag kan köra via mobilen! Hoppas dom kommer ut snart med appen till iphone och att den funkar till gamla iphone :)


Blogg tips!

Ett tips till er där ute :)!

width: 800px;

height: 55px

*är ett perfekt mått på en header*

Tjena Mobil urladdad PANIK!

Dumma idioter som inte låter mig åka hem och hemta laddaren! Får ju fan panik, hadde tåg tider på den som mormor skulle hjälpa mig med! Fast nej jag får ju inte åka hem och hemta den fan vad sur jag blir! Men så ni vet ni kan inte nå mig just nu på mobilen! Från 1 sak till en annan, jag ska beställa nytt glas till min iphone YEAH :D!


Ni har väl inte glömt bort att det finns en nedräknare till dh på bloggen under kategorin nedräkning?

Hanna har en grym farsa :D

Haha Hannas farsa följer min blogg han är grym! Om du läser det här så kan du väl slänga en komentar, grym farsa du har hanna! :D

devilsticks :)

Va ute nyss och lekte igen med mina devilsticks lite ring rostig men det gick bra ;) va allt för den här upptaderingen för er som inte vet vad det är: http://www.youtube.com/watch?v=6UjoUB9TK2Q

Nya bilder 2011/04/11 2011/04/12


Skönt som fan jag lovar!

Skönt som fan att sova i skolan ni borde testa! Sov typ 30 min på dator bänken och ingen kom på mig xd! Men fy på mig men va fan jag va trött, gymmat hårt som fan idag! Trött fortfarande men nu sitter jag vid datorn och ida lysnar på konstig music på datorn brevid xD! Haha så det kan vara och efter skolan blir det att hjälpa mamma och handla :)!

Nya bilder kommer på mig kommer up på bloggen efter skolan!

HÅLL KOLL SNART KOMMER DET NYA BILDER SOM ÄR TAGNA IDAG OCH IGÅR :)

Hallo gillar inte att ni glömmer att kolla bloggen!

Gick nyss och kollade hur många som följer bloggen, men ett problem va bara 2 som hadde varit inne igår bätre kan ni väl?! Kom igen nu länka gärna min blogg! Kanske lan i helgen förfan vad najs va länge sen nu woho! Isak och Vinz kan det bli bätre? :P

Lovet!

Lovet kommer blir sjukt nice! på söndag kommer älskling stannar tills på onsdag, från onsdag till lördag åker jag till hennes pappa! Sjukt taggad nu alltså! Btw på onsdag så drar jag med klassen till risset och klättrar, sjukt nice hoppas dom har fått in skor i min storlek! Så jag kan vara med ochså^^ xD! 

hejhej sorry för sen upptadering!

Cha!
Nu va det ju ett tagsen igen, inte bra men nu är jag tillbax igen! Vi kan börja med helgen, tjejen va hos farsan med mig så klart! Vi gjorde väl inte så mycket i fredags va det bara chill, lördagen gick vi ut med hunden åt mat med familjen + farmor Sen bastade! Ja det va lördagen och fredagen :P! Igår då tjejen va hemma hos mig i enköping några timmar fick träffa resten av min familj vilket gick väldigt bra! Sen så va det ju dags och seja hejdå alltig lika jobbigt att se tjejen åka eller att åka ifrån henne :(! Men hon kanske kommer hitt i helgen vilket är azum! Hoppas hon kan det. Idag då varit med Isak hängde på stan med isak, nattis, nixxie :P! Vilket va väldigt kul sen drog jag väl till skolan typ kl 1 och va iväg och hjälpte dom att handla mat, städda pingis rummet! Sen fick jag fika YEAAH! Och nu sitter jag här hemma och grejar lite med min iphone! :P Får väl se vad som händer idag då :P!
ISAK FÅR STÅ FÖR BILDEN FRÅN STAN IDAG :)

Nu sitter älsk på bussen på väg hitt :)!

Älsk är på väg till enköping nu! Kan fan inte bli bätre och snart åker vi till farsan. Kommer bli så sjukt kul! Har henne i mobilen hennes röst är underbar :)<3! Annars idag har jag väl bara varit i skolan morgonen började med att jag träffade matte sen sattu! Senare när jag kom fram träffade jag nixxi och lite annat kul folk! Sen va det att dra till gymmet tog lite mer än vad jag brukar idag! Kändes okej faktist men jobbigt :P! Nu ska jag äta lite kolla att allt är packat och så vidare! Synd att dom inte har kommit ut med iphone appen till blogg.se :O

läst igenom regler :)

Läst alla regler angånde dreamhack för jag hadde tråkigt så nu ska inte det vara nått problem och följa dom stolt :D!

Början på dagen!

Ja det är ju bara början på den här dagen en så länge! Idag började jag med ja ni vet det vanliga äta frukost och allt det där blabla xD! Sen kollade jag mobilen typ 5 olästa sms från min älskling. Hon trodde ju att nått va fel efter som jag inte har svarat på sms! Men så kan det ju vara. Hadde inte kollat mobilen fören jag skulle till skolan xD! Men endå idag ska jag väl till ungdomenshus kanske! Träffa kul folk och i morgon kommer älskling :D! Då ska vi åka till min pappa. Tror ingen helg har varit så underbar hos pappa som den här kommer bli! Fan vad jag längtar! Hoppas ni som läser det här mår det bra för det gör jag allifal! :) Nu ska jag gå och vara social med folket som gör mat åt oss här på röda vilan idag! Isak och Ida tack vare dom får jag mat idag med xD!ohh sexy

Senaste från dreamhack :P

DreamHack Open Air

En av de största nyheterna på DreamHack Summer 2011 blir det STORA utomhusområdet som kommer att byggas på fältet utanför Elmia, det blir 4 gånger så stor som förra sommaren!!! Mängder av sommar-aktiviteter kommer att presenteras de närmaste veckorna. Idag är den första klar! Det blir en cool paintball-bana där du kan möta lanpolare och andra deltagare.

Mer informartion om DreamHack Open Air kommer här på DreamHack.se inom kort

*NAAAJJJSSsS*


Just nu ;)!

Just nu är jag i ungdomenshus! Händer fan inget här tråk med andra ord. Nu är jag och isak polare igen. Va väl lite onödigt och bråka! Men sånt händer ibland gillar det inte! Smsa till mig har så sjukt tråk! Saknar min älskling massor! Fick reda på för nån timme sen att älskling kunde hänga med till farsan i helgen. Kommer bli så sjukt nice :P! Men hare bra drar väl till med ett inlägg ikväll! Så ni får nöja er med det här så länge!

Cykel till salu!

http://www.blocket.se/uppsala/Killcykel_MTB_26__33009515.htm?ca=10&w=1

TILL SALU KONTAKTA MIG ELLER ANONSÖREN VID INTRESSE!

Hej allihopa där ute snart skola :)!

HEJ!

Snart drar jag till skolan vilket är tråk som vanligt! finns inget kul och göra där. Min dag började med att jag smsade hanna. Sen duschade och nu lite slö surf så mycket mer har jag inte hunnit med så här långt! Ska fixa håret polarn klagade på det igår! Så idag ska han få se på riktigt stylat hår. :P *HAHA* Går till 12 idag vilket är skönt som fan hem och spela minecraft efter skolan :D! Ja det vanliga ni vet hehe! Saknar min hanna vidin massor :/ Men i helgen få jag träffa älsk igen kommer bli sjukt azum! Skriver väl mer underdagen tills vidare hare bra allihopa!

gamla och nya bilder :)

hejhej bloggen!

Till min älskling<3

Hej Bloggen!

Idag bråkade jag lite med älskling men vi löste det bra! Jag tror seriöst det här kommer hålla länge. Varje sekund med dig babe betyder massor för mig! Älskar dig Hanna Vidin 15/03 - 2011 <333

My bdb!

Cha allihopa ni har väl inte glömt att kolla in på min bdb! hannaspojke@bdb

Vilka är taggade till dreamhack?!



TAGGGAAHHHHHHH :D

Kissie EUUWWW!

Hej allihopa!

varför är kissie så ja ni vet inte fin! Blir ju fan illamånde va in en sväng på bloggen! Kollade nu har hon tagit bilder hos en photograff bara för att göra en ny header (ÖVERDRIVET). Lixom WTF så överdrivet! Själv har jag en simpel blogg som funkar prima ingen överdriven design. Den funkar perfekt! en sak till jag stör mig på är att hon sitter och skryter om sin kropp! eeeuuuwww sejer jag bara WELCOME TO EXISTENZ FLICKA//Kissie hatare :)!

Nu är jag med på snyggast 2011 video igen för andra gången :)!


Till mig från älsk tack!<33


Hanna<3vinz

Hanna heart vinz forever every day with you really means everything to me! ÄLSKAR DIG HANNA<333

RSS 2.0