< Till bloggens startsida

Som ni alla vet så blir det ingen gatufest...

Som ni alla vet så blir det ingen gatufestivalen! så alla kan ju ta sig till västerås cityfestival!


Fråga Vinz om han kan rapa, skrik Vinz. Oc...

Fråga Vinz om han kan rapa, skrik Vinz. Och ni ska gå i hmm 3 ring haha? Så kaxigt! Pinsamt jaja snart åker man hem;-)


Vissa blir ju helt störda som fulla nån gi...

Vissa blir ju helt störda som fulla nån gick i sidan på mig jävla idiot men men vad ska man seja allt annat har varit hur kul som helst


3 band festivaler ditt och hitt:-D

dsc01100 (MMS)

3 band festivaler ditt och hitt:-D


En tävling nu då!

Den som gör snyggast Header till min blogg, som passar med temat och är snyggast!
Får... ... ... Blir länkad på bloggen.

Festivaler i helgen!

Tjena lite aktiv måste jag vara så ni ser att jag lever!
I helgen blir det fett med drag på festivaler här i närheten, Bland annat petter september blir det live! Är så taggad hoppas på att se många ny ansikten och många jag känner nu, Alltig kul med nya vänner! =)


Så här ser schemat ut!


Torsdag - kolla in gatufestivalen!

Fredag - på dagen drar jag in en sväng till västerås och träffar emma på cityfestivalen! Sen vidare på kvällen till gatufestivalen och kolla swingfly,mustach, björn rosenström

Lördag - Drar till Västerås när jag har vaknat och hänger där hela dagen tills natt då kvällen bjuder på petter, september, och mycket annat kul :)!


Hem till min far och sova nu är så trött

Hem till min far och sova nu är så trött


Skönt att bara ta det lungt vid vattnet nå...

dsc01095 (MMS)

Skönt att bara ta det lungt vid vattnet nån som vill joina?


Inlägg från dreamhack summer 2011

Tjena är trött som ett svin så det blir inte så långt!
Allt började redan i fredags för mig
och isak, efter som vi är så roliga så campar vi sittande i stolar utan för dh från fredagen till lördagen! Sen på lördagen tog jag mig in först i d-hallen! Ganska mäktigt att va första besökaren i d! Men det va en camp. Sen va det chill ett tag, kan dra lite minnen jag kommer ha med mig efter det här eventet! Carl wowdansaren ;) becon beatboxen ;) skumdiscot ;) dansade på stora scen ;) träffades sötaste lisa, moa, felix och anton ;) Det va väl typ allt för den här gången!


*TACK FÖR ETT BRA DREAMHACK*





~VI SES IGEN NÄSTA DREAMHACK~

God morgon :)

fan vad skönt det är att sova bort hela dagen, Nyvaken nu ska väl spela cs nu ;)! Vill nån lira gather med mig blogg läsare ;)! Haha säkert nte men endå vi får se när nästa blogg inlägg kommer! För jag är trött på att blogga men jag försöker så gott det går ;)! men en youtube film från skumdiscot vill ni alla se va! Här kommer den ;)

Titti, Linnea, Tessan, Felicia, och alla i crew! Vill tacka er för ett underbart skumdisco!

Heej bloggen!
Nu kommer ett inlägg som ska förklara hur kul jag har haft det utan bilder dock :/. Så kan det vara när man inte orkar phota nått! Men till er alla som gjorde min skol avslutning till den bästa. Tack tack så jävla mycket är så glad att jag har er! Hoppas på många minnen i sommar med er, Hoppas på att ha kvar kontakten med vissa från rödavillan! Men vissa av er ser jag på stan! Förfan nu saknar jag rödavillan! Det va det enda stället jag nte va mobbad på men från 1 sak till en annan! Årets skumdisco va det bästa jag nånsin har varit på TAAACCKKK!!!!

Min dag har varit väldigt gladsam och väldigt ledsamt!

Dagen började med att jag gick och satt mig vid datorn, och checkade in på dreamhack.se! Såg då att jag hadde haft turen och varit en av alla vinnare. Så är med 2 vip biljetter till dreamhack! Kanske nte så mycket att skryta om men jag är glad! Sen va det väl att dra till skolan vilket va det jobbigaste dagen i mitt liv, Jag va tvungen att seja hejdå till alla! Slutar ju där nu saknar redan allihopa och specielt alla dom som va snällast! Men jag gick därifrån med jordgubstårta i magen vilket va gött! Och sen blev det china resturang med mormor efter allt gott i skolan, Dåligt betyg på den resturangen sejer jag bara! Men jaja nu är jag mätt och sitter här och skriver i min inaktiva blogg :)!

HEEJ ALLA MINA BLOGG LÄSARE OM JAG HAR NÅGRA KVAR!

TJena gilla http://www.facebook.com/pages/Ica-V%C3%A4sterhallen/137802156293584 så lovar jag att bli aktiv här igen!

RSS 2.0