< Till bloggens startsida

Nytt inlägg lite så här efter xD

God morgon får jag väl börja med ;), Alina idag hoppas på en pratik plats och att jag får börja redan som nästa vecka! Vill fan inte vara kvar i skolan allt är ett helvete där! Och jag menar det värkligen bråk hela tiden... Med lärare och elever som alltid då! Lyckas fan allltid att hamna i tjaffs med nån äre så det ska vara? Men ja som sagt har jag tur så blir det alina redan nästa vecka. Dator affär för er som undrar den ligger brevid godis gallerian i enköping! :) Psst dom har gryma priser där på dator pryllar! ;D

Planka.nu gör det igen!


*Reklam*


har inte så många läsare men jag upptaderar endå nudå ;)

Sitter på lan dunkar musik i lurarna... Livet leker jag är glad att det är datorn och jag för alltid ;) Älskar att lana fan! Vill ni lana med mig så bara kontakta mig. Helst över 13 då jag tycker många är ganska omogna under 13 ;) Haha ni vet p12or vad jag pratar om ;) Isak försöker fixa nått på nätverket jag ska få massa bilder som kommer hamna på min bild blogg! Det blir nog bra vad tror ni? kolla in på vinzphoto.blogg.se! Där ska jag bli mer aktiv mot sommaren/våren den ligger just nu på hall is! Men tbx jag sitter på lan här hos isak igen efter 1 halv år uppehåll från lanandet här. Det är så kul att återförenas med isak vi har typ inte hängt så mycket! Men alltid kul att vi börjar hänga igen åland på sportlovet. Lovar mycket roliga bilder där ifrån. Och massa nya energydrickor! 

Akta er ;) gammal nyhet men vem vet ingen går säker ;D

UPPDATERAD 19:15
En man i 50-års åldern, boendes i Laxå kommun, fistades igår våldsamt av en handikappad granne. Enligt uppgift till polisen ska den handikappade grannen, en ung man i tjugoårsåldern, förirrat sig in hos mannen och fått panik. Tumult har sedan uppstått och den förståndshandikappade unga mannen tog till knytnäven.

-Det är inte ovanligt att grannar, speciellt utvecklingsstörda, råkar gå in till grannar ibland. Det som är ovanligt i det här fallet är ju förstås att grannen blev överumplad och fick en hel hand upp i stjärten, säger Mats Håkansson vid polisen i Örebro.

Nyheterna 24 har förgäves försökt få kontakt med den 50-åriga mannen, utan resultat. Den förståndshandikappade grannens gode man låter dock hälsa att de inblandade vill lägga hela denna olyckliga händelse bakom sig och fira jul i lugn och ro.

Enligt uppgift från vårdcentralen i Laxå, där mannen togs omhand, kommer det att dröja innan de fysiska menen från en sådan här våldsam penetrering försvinner och man vill samtidigt passa på att uppmana allmänheten att åtminstonde använda någon form av glidmedeln vid sådana oplanerade ”fistings”. Saliv, smör eller yoghurt t.ex går bra. Däremot skall man försöka undvika sådant man har i exempelvis garaget, såsom smörjoljor eller tvättmedel då dessa kan ha överdriven laxativ effekt på tarm och mage.

UPPDATERAD 03:08
Polisen i Örebro län går ut med en varning till samtliga boende i området kring Laxå. En ung förståndshandikappad man, troligtvis densamme som fistade 50-åringen, har gjort närmanden med hot om fisting mot julfirande flerbarnsfamiljer.
Mer information inom kort.


nu tar vi nya tag och skriver lite :D

Sitter i sannas rum och hmm gör inte mycke... Tjejen sover brevid mig så gulligt, lovet har varit azum, festande, träffat tjejen, nyår va azum! :) Bilder från nyår kommer nog up om några dagar på bild bloggen som just nu är helt död! Men ni överlever nog ett tag till... Är som sagt i hässelby och chillar fett! Så jag skrattar idag ;D Hörde låten från sannas dator tihihihi! Så tråk att jag inte kommer på vad jag ska skriva om xD Hur har ni haft det på lovet då? //Vinz

Nyår blev lyckat fast nisse den ja saken!.. läs vidare där nere.

Allt va planerat och spikat, fest hos nisse... Fast när det närmade sig stänge han av mobilen skit i mig bara tänkte jag! Så det blev att festa hemma. Och tror ni inte att det kom massa trevligt besök hit också jofan. Det läskigaste nyår jag har varit med om. För när vi skulle gå ut till planen och sjuta up raketer fick jag nästan 1 i huvet och va livrädd att jag skulle få det! Folket kunde inte använda dom för 5 jävla ören! Hoppas nån av dom fick en i huvet... nej men ni vet vad jag menar man blir så sur på sånt skit! Nej men nyår blev riktigt bra! Förutom det. Danne w fick ju sjuta up min tårta ;P riktigt fint va det, han älskar raketer och han hadde tändaren blev så då bara helt enkelt! :) men ja allt va värt pengarna och jag hadde sjukt kul. Natti nu ska trött vinz gå till sängen och sova. I morgon ska jag leta vante och mösse för det glömdes kvar vid fottbols planen!

RSS 2.0